Telraam Telraam Telraam auto's popgezichten poppenhoek

Serious Request

29 november 2017

Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. Dit is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland staat

. De 3FM-dj’s in het huis maken van 18 tot en met 24 december non stop radio, zijn online en op tv te volgen, en roepen heel Nederland op om in actie te komen voor deze stille ramp.

Met onze BSO’s van Leerplein055 waaronder BSO De Bundel, BSO De Eendracht, BSO De Horst, BSO De Mheen, BSO Oosterhuizen en BSO Sprengenpark en onze locatie Bengels van de Kroon in Wilp zijn er, in samenspraak met de kinderen,  allerlei acties opgezet om geld op te halen voor het goede doel. Zo worden er koekjes gebakken en verkocht, flessen ingezameld een sponsorloop georganiseerd, enz. Hou dus tevens onze Facebookpagina in de gaten!

We zullen met een aantal medewerkers en kinderen onze opbrengst gaan brengen naar de brievenbus op het Marktplein.

We hopen straks een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het Rode Kruis.

 

 

Kindercentrum•nl - Keulenstraat 5, 7418 ET  Deventer
© 2019 Kindercentrum·nl