Telraam Telraam Telraam auto's popgezichten poppenhoek

Tarieven 2019

Wat kost het?

Natuurlijk bent u benieuwd wat de opvang van uw kind kost. Deze kosten hangen af van het soort opvang, het aantal dagen dat u afneemt en het soort contract dat u kiest. Voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang heeft u de keuze uit contracten van 52, 49 of 41 weken. Bij de peuterspeelgroepen is er een contract van 41 weken. En dan zijn er nog aanvullende producten, zoals verlengde opvang en flexibele opvang.

De prijzen per uur zijn overigens brutoprijzen. Van de belastingdienst ontvangt u, na aanvraag van de kinderopvangtoeslag, een inkomensafhankelijke tegemoetkoming in de kosten.

Wilt u weten wat uw netto kosten zijn voor kinderopvang? Klik op de button links ‘Bereken uw kosten’, zodat u via de site van de belastingdienst uw netto kosten kunt berekenen.

Indien u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, neemt u dan contact op met onze afdeling klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven over een ander product waar u dan mogelijk voor in aanmerking komt.

Tip: Vaak lijkt een 52 weken contract bruto onvoordeliger dan een contract met minder weken, maar is dit netto vaak niet het geval (dit na aftrek van de bijdrage door Belastingdienst | Toeslagen) . Maak daarom altijd ook een berekening met een 52 weken contract.

De tarieven voor 2019 vindt u hieronder. Klik op onderstaande betreffende link voor een overzicht van de tarieven in uw regio.

Tariefkaart Apeldoorn_2019
Tariefkaart Lochem_2019
Tariefkaart Lochem Villa Veldhof_2019
Tariefkaart Lochem Groene Kroontje_2019
Tariefkaart Overijssel-Oost_2019
Tariefkaart Overijssel-Oost gemeente Denekamp_2019
Tariefkaart Zutphen_2019

 

Kindercentrum•nl - Keulenstraat 5, 7418 ET  Deventer
© 2019 Kindercentrum·nl