Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6

Organisatie

Kindercentrum.nl vindt haar oorsprong in Apeldoorn waar zij al meerdere jaren een groot aantal kinderopvanglocaties en peuterspeelzalen exploiteert. Sinds 2012 is de organisatie door middel van overnames in korte tijd gegroeid en bieden we nu kinderopvang en buitenschoolse opvang aan in de regio’s Apeldoorn, Voorst, Lochem, Zutphen en Twente.

We zijn daarmee een jong en dynamisch bedrijf dat, in een markt die nog steeds onder druk staat, groeit en kwalitatief hoogstaande kinderopvang aanbiedt.

Daarnaast typeert de organisatie zich door een lerende organisatie te zijn en te streven naar groei en ontwikkeling, het liefst in samenwerking met andere partners. Door de krachten te bundelen ontstaan er mooie samenwerkingsverbanden waardoor kinderen optimale ontwikkelingskansen geboden krijgen.

In die zin werken wij graag en intensief samen met o.a. basisscholen en schoolbesturen, sport- en scoutingverenigingen, consultatiebureaus, huisartsen en andere bedrijven en instellingen die zich richten op, of affiniteit hebben met, de doelgroep 0-13 jarigen.

Kindercentrum•nl - Deventerstraat 218, 7321 DB  Apeldoorn
© 2019 Kindercentrum·nl